09.05.04 www.husbyggeren.no
Et nytt klikksystem

Av Husbyggeren


Marmoleum Click gjør det nå lettere å skifte ut det gamle gulvet med et nytt linoleumsgulv. Gulvet kan til og med designes etter eget ønske!


Morsomt å designe. Lett å montere.


Flisene klikkes lett og hurtig inn i hverandre med et not- og fjærsystem. Marmoleums unike oppbygning med det patenterte klikksystemet kombinert med en bred fargepalett, gir et naturlig gulv som er behagelig å gå på og som gir stor designfrihet. Gulvet har også lyddempende egenskaper.

Marmoleum Click er miljøvennlig fremstilt linoleum på HDF med et lag av kork. Den fås i planker på 91 x 30 cm eller fliser på 30 x 30 cm. Fokus på miljøvennlige produkter i hjemmet har i de siste årene ført til at linoleumen har fått sin renessanse. Den lages av naturlige råvarer som linolje, harpiks, tremel, kalkstein, fargestoffer samt jute, og anbefales derfor av Norges Astma- og Allergiforbud. Gulvet er meget slitesterkt, og voksing bevarer linoleumens glans og slitestyrke. I private hjem er det vanlig å benytte en vaskevoks etter behov. Marmoleum Click kan legges på alle gulv unntatt i våtrom.
Internett: www.forbo.no