10.11.03 www.husbyggeren.no

Nytt og bredere 
parkettsortiment 

Av Husbyggeren

Hvert treslag har sin en egen karakter som på sitt vis passer til ulike miljøer - lyst og luftig, mørkt og litt luksuriøst, tidløst og varig. 


Forbo Flooring kan nå tilby et enda bredere sortiment av sin Forshaga Parkett. 


Forbo tilbyr nå parkett i følgende sju treslag: Eik, Ask, Lønn, Bjørk, Bøk, Kirsebær og Merbau. Du kan velge type og utseende etter hvilken følelse du vil at gulvet skal gi rommet. 
Plank innebærer at parketten har et udelt slitesjikt. Tilja har to staver, mens på 3-stav har hvert bord tre staver i bredden. 3-stav fås dessuten i forskjellige sorteringer. Sarek har en rolig og harmonisk struktur og sparsomt med kvist. Abisko har en livlig struktur og mer kvist enn Sarek, mens Dovre har den livligste strukturen av alle. 

SafeLoc

Ettersom mange velger å legge parketten selv, har Forbo utviklet et limfritt system som heter SafeLoc. Filosofien er at det skal være lett å legge et pent tregulv av god kvalitet uansett om du velger tradisjonell konstruksjon eller klikksystemet. SafeLoc fås på hele sortimentet og har samme kvalitet som den tradisjonelle parketten. Sammen med den gode passformen til bordene skal SafeLoc-systemet være en garanti mot sprekker. SafeLoc monteres med bordene liggende plant på gulvet, og som deretter slås sammen. På denne måten blir leggingen lettere ved f. eks. dørkarmer, radiatorer og under rør - hvor det ellers kan være vanskelig å komme til. Dessuten er bordene lette å håndtere siden de bare er to meter lange.

Forbo gir 15 års garanti på alle parkettgulv som legges i privatboliger. 

Hjemmeside: www.forbo.no