18.09.18 www.husbyggeren.no

Forestia Proffgulv -et 2G klikkgulv

Av Husbyggeren

I Forestia har de i en årrekke forsket på og testet løsninger for en gulvsponplate for et gulv med et optimalt monteringsfortrinn. Nå har de funnet løsningen.


Det er gledelig å kunne bidra til å gjøre hverdagen enklere for kundene våre, sier en stolt produktsjef, Christian Sørlie.


Forestia Proffgulv lanseres nå med klikkprofil som gir en svært god tidsbesparelse ved montering - samtidig som den velkjente sponkvaliteten i gulvplatene ivaretas.

Forestia Proffgulv leveres i både standard P6 og ekstra P5 kvalitet. Langsiden har Välinges lisensierte klikkteknikk 2G som vinkles ned, og platens kortside er lik dagens profil. Platene har Sintef Godkjenning nr. 2280.

Platenes formater er 22 x 620 x 1820mm. Vekten er redusert fra 22,3 til 16,8 kg pr. plate. Klikkgulvet monteres enkelt av en person, og dermed reduseres totalkostnaden i det enkelte prosjekt. Klikkprofilen fører også til en jevn og god overflate.

Internett: www.byggma.no

Forestia AS er et selskap i Byggma konsernet, som blant annet også består av Huntonit AS, Uldal AS, Masonite Beams AB, Huntonit AB, Scan Lamps AS, Aneta AB og Smartpanel.
Selskapet har ca. 200 ansatte, og hovedkontoret ligger på Braskereidfoss i Våler kommune. Fabrikken er høyteknologisk med avanserte styringssystemer og høy automatiseringsgrad.