20.08.09 www.husbyggeren.no

Kährs lanserer nye, hvite
Eik Nouveau Snow

Av Husbyggeren

1-stavsgulvet, som er det lyseste gulvet Kährs noen gang har tatt frem, er innfarget hvitt, børstet og med fasede kanter.Eik Nouveau Snow kombinerer friskhet og den lyse palettens klassiske eleganse med en designet eikeplanke som er mattlakkert, børstet og med fasede kanter. Gulvets kvister kan være hvite og svarte, hvilket gir gulvet et distinkt, hvitt og klassisk utseende.

Gulvet inngår i Classic Nouveau-kolleksjonen og er tatt frem for å møte den økende etterspørselen etter gulv i ulike nyanser. Akkurat som alle andre Kährs gulv, har Eik Nouveau Snow limfri Woodloc®-fuge for enkel og hurtig installasjon. Gulvet er bygd opp etter flersjiktsprinsippet som betyr at gulvet blir 75 % mer klimastabilt enn et massivt gulv. Det er også mer naturvennlig enn massive tregulv ettersom Kährs benytter hurtigvoksende treslag som furu i midtsjiktet og dermed ikke utnytter verdifulle edle treslag like mye.

Classic Nouveau-kolleksjonen inneholder syv gulv i ulike nyanser - fra lyst til mørkt. Alle karakteriseres av sitt moderne utseende kombinert med gammel sjarm. Dette oppnås ved ulike børsteteknikker som er med på å løfte frem trefølelsen. Gulvene er innfargede i ulike nyanser og bordenes alle fire kanter er fasade. Overflatebehandlingen er mattlakkert, bortsett fra Eik Nouveau Brown som er naturoljet og ikke børstet. Overflatene er like holdbare og enkle å vedlikeholde som øvrige Kährs gulv.

Internett: www.kahrs.se