19.12.17 www.husbyggeren.no

Lyst og luftig med glassdører inne

Av Husbyggeren

Å skifte noen innerdører med glassdører er en minioppussing som utgjør en stor forskjell når det gjelder romfølelse og lys i hjemmet. Det er både raskere og rimeligere enn å rive vegger eller sette inn større vinduer.


Swedoor har en hel palett av vakre innerdører med ulike typer herdede glasspartier.

Våg å åpne opp, slipp lyset inn og gi hjemmet en gjennomgående følelse av rene linjer. Glassdører inne gir en helt unik stemning ved at dørene kan lukkes uten at rommene føles avstengt. Interiørtrendene trekkes mot de naturlige, minimalistiske og åpne rommene. Når de tradisjonelle innerdørene skiftes ut med dører i glass, får hjemmet et helt nytt liv.

Ta en titt på innerdørene dine og se for deg hvordan det ville bli å bytte dem ut med glassdører. For eksempel er det både praktisk og estetisk med pardører i glass mellom spisestue og stue - eller mot kjøkkenet. Det vil gi en åpen romfølelse og mer lys, men samtidig la deg stenge av et rom og redusere støy - noe du ikke kan med en åpen planløsning. Mulighetene og modellene er utallige. Ønsker du kun å slippe lyset inn, men unngå innsyn, er sandblåst glass et godt alternativ.

Internett:
www.swedoor.no