29.03.12 www.husbyggeren.no

Kjølehjørne og kjølerom

Av Ove Elnan


Enkelt, funksjonelt, høy kvalitet, norsk, hygienisk, lavt energiforbruk, stålvegger og smarte løsninger.



Thermocold lager norskproduserte kjølehjørner av ypperste kvalitet. Her fokuseres det på hygiene, brukervennlighet, energiforbruk, kvalitet og moderne design - alt for å skape en hyggelig opplevelse på kjøkkenet.

- Det legges stor flid i å velge de riktige komponentene til produksjonen slik at det alltid skal være betryggende for kundene å velge norske kvalitetsprodukter fra oss, sier Hans Jørgen Johansen hos Thermocold.

Lyd, energiforbruk og plass

Thermocold kjølehjørne rommer ca. 4-5 ganger det et kjøleskap normalt gjør.

- Det er lagt mye tid og ressurser i å kunne tilby hva vi mener er markedets mest stillegående kjølehjørne i sin klasse, sier Hans Jørgen.

Aggregatet er bygget opp i støydempende materiale og med helt unike trommelvifter som sikrer lite viftestøy med god sirkulasjon i kjølerommet.

- Energiforbruket er blant markedets laveste i sin klasse, noe som ofte er et av de viktigste punktene kundene våre spør om. I tillegg er kjølekapasiteten i kjølehjørnet den største i markedet, og er av den grunn meget attraktivt for mange som ønsker en stabil og lav temperatur i kjølehjørnet, sier Hans Jørgen Johansen.

Utførelse

Kjølehjørnet er bygget opp av prefabrikkerte kjøleromelementer som har ekstremt god isoleringsverdi. Vegger, gulv og tak, som er av stål, har en utførelse som minner om teflon. Thermocold kaller det Food Safe. Food Safe tåler høy slitasje over lang tid og er anbefalt av næringsmiddeltilsynet fordi det er bakteriehemmende og svært enkelt å holde rent.

- Hyllene i kjølehjørnet er stabile og trygge, og de tåler bruk av kjeler uten at de over tid skal bli ripete eller matte. Under to av hyllene er det muligheter for å henge plastbokser. Det medfølger også ett frokostbrett, som er en praktisk liten konstruksjon. Dette rommer for eksempel pålegget, slik at du kan finne frem alt pålegget ved kun en enkel manøver, avslutter Hans Jørgen Johansen. Internett: www.thermocold.no


Thermocold har spesialisert seg på å lage kjølerom etter kundens ønsker og behov. Dermed kan kjølehjørnet plasseres i skråtak under trappen, og i kjellere med lav takhøyde eller innfelt i veggen på kjøkkenet.




Vinskap kan produseres etter mål, slik at du slipper å kjøpe flere skap. Kjølerom som kan kombineres med jakt er også svært populært for tiden. Rommet er bakteriehemmende og leveres med taksystemer for opphenging av kjøtt til mørning.